June 17, 2023

CAVIA švenčia ketvirtuosius metus!

4 metai! Šiandien skaičiuojame 4-ius metus susitelkimo, draugystės, diskusijų, ieškojimų, bandymų, palaikymo ir tikslų siekimo.
Ačiū, Jums, LitcargusKAUNAS AIRCRAFT MAINTENANCE SERVICESŠiauliai International Airport (SQQ/EYSA)Global Airways GroupKauno technikos kolegija, Kauno technologijų mokymo centrui, DAT, Orlaivių aptarnavimo agentūrai, DialogusGetjet AirlinesMAAS AviationJ&C Aero ir Lietuvos aviacijos muziejusTravel Retail Vilnius, kad valdydami sudėtingus ir kasdienių iššūkių kupinus verslus, randate laiko bendriems posėdžiams, trumpiems ir efektyviems susitikimams sprendžiant iškilusius klausimus, dalinantis turimomis žiniomis, patirtimis, reikalingais kontaktais ir sprendimais. Ačiū ir už laiką, skiriamą jaunosios kartos edukacijai ir įtraukimui, bei už tai, kad viską gebame daryti su šypsena, pajuokavimais ir optimizmu!
Nes žinome -  kartu mes stipresni ir galime daugiau! 
Ačiū už 4-ius metus susitikimų bei nuoseklaus dialogo ir Susisiekimo ministerija / Ministry of Transport and CommunicationsTransporto kompetencijų agentūraLietuvos transporto saugos administracijaORO NAVIGACIJA, taip pat mūsų kolegoms Nacionalinė Aviacijos Asociacija LAVIA bei International Air Transport Association (IATA). Atskiras dėkui ir Lietuvos verslo konfederacija | Lithuanian Business Confederation bei puikiesiems WALLESS!
O mes ir toliau dirbsime su tikslu padėti turėti draugišką aviacijai Lietuvos teisinę reguliacinę aplinką, aukštus veiklos standartus, darnią plėtrą bei pažangą bei stiprią ir profesionalią aviacijos bendruomenę.
Kviečiame jungtis ir Jus!✈️
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONTAKTAI

Adresas: Konstitucijos pr. 9 - 63, Vilnius 
Įmonės kodas: 305191434
El. Paštas: info@cavia.lt
Telefonas: +370 682 53590
SUSISIEKTI

CAVIA

Civilinės aviacijos asociacija (CAVIA) yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija vienijanti proaktyvius Lietuvos aviacijos pramonės atstovus.
APIE MUS
info@cavia.lt
[wpml_language_selector_widget]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram