July 10, 2022

CAVIA susitikimas su IATA dėl bendradarbiavimo galimybių

CAVIA, atstovaujama Orijanos Mašalės ir Artūro Stankevičiaus, turėjo susitikimą su International Air Transport Association (IATA) atstovais Šiaurės ir Baltijos šalims, Catrin Mattsson ir Ioannis Mavroeidis.

Susitikimo metu buvo diskutuojama dėl galimų bendradarbiavimo formatų, aptartos aviacijos aktualijos, IATA atstovų pateikti komentarai dėl Lietuvos Aviacijos gairių, pasidžiaugta atvira bendradarbiavimui Susisiekimo ministerijos pozicija bei eilė kitų dalykų, ką dar galėtume nuveikti Lietuvoje.

Vienas svarbiausių prioritetų aviacijos industrijoje buvo paminėtas saugumas. IATA yra pasirašiusi susitarimo memorandumus dėl IOSA (IATA veiklos saugos audito) ir ISAGO (IATA Antžeminių operacijų saugos audito) programų, kurioje dalyvauja daugiau nei 10 Europos valstybių, įskaitant Estiją ir Latviją. Pasirašiusios tokį susitarimą visoms Baltijos šalims, galėtų būti sukurta tvirta sistema kartu darbuotis ir įgyvendinti įvairias saugos iniciatyvas.

Džiaugiamės tokiomis vertingomis pažintimis ir neabejojame ir tolimesniu bendradarbiavimu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONTAKTAI

Adresas: Konstitucijos pr. 9 - 63, Vilnius 
Įmonės kodas: 305191434
El. Paštas: info@cavia.lt
Telefonas: +370 682 53590
SUSISIEKTI

CAVIA

Civilinės aviacijos asociacija (CAVIA) yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija vienijanti proaktyvius Lietuvos aviacijos pramonės atstovus.
APIE MUS
info@cavia.lt
[wpml_language_selector_widget]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram