September 12, 2022

CAVIA atstovai dalyvavo Birštone diskusijų festivalyje „Būtent!“

CAVIA narių MAAS Aviation Kaunas vadovas Artūras Stankevičius moderavo  diskusiją „Ar naujoji Lietuvos aviacijos strategija pritrauks daugiau turistų šalies kurortams?“ Diskusijoje dalyvavo CAVIA valdybos pirmininkė Orijana MašalėSusisiekimo ministerija / Ministry of Transport and Communications viceministras Julius Skackauskas, Ekonomikos ir inovacijų ministerija viceministras Vincas Jurgutis ir Nacionalinės Turizmo Verslo Asociacijos prezidentė Zydre Gaveliene. Galime tik pasidžiaugti, kad diskusijos apie aviaciją jau yra įgavusios kur kas daugiau konkretumo ir formos, kai pirmą kartą po 16 m. turime pasirašytą Aviacijos strategiją! Kai turime puikų rezultatą dialogo, vykusio tarp verslo ir valstybės institucijų, kai turime susitarimą, kaip bus vystoma ši aukštą pridėtiną vertę kurianti industrija Lietuvoje, kad būtų naudinga visoms ekonomikos sritims.
Laukia dar daug darbo, bet CAVIA tam pasiruošusi!

Diskusijos įrašą galite rasti paspaudę šią nuorodą: https://bit.ly/3rJAUsm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONTAKTAI

Adresas: Konstitucijos pr. 9 - 63, Vilnius 
Įmonės kodas: 305191434
El. Paštas: info@cavia.lt
Telefonas: +370 682 53590
SUSISIEKTI

CAVIA

Civilinės aviacijos asociacija (CAVIA) yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija vienijanti proaktyvius Lietuvos aviacijos pramonės atstovus.
APIE MUS
info@cavia.lt
[wpml_language_selector_widget]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram