July 10, 2022

Šiandien, birželio 17-ąją, mums sukanka 3 metai!

“CAVIA išgyveno sunkiausius pasaulio aviacijai metus. Per tokį laiką pamatai organizacijos veiklos prasmę ir vertę. Mes pamatėme, kad veikdami drauge galime padėti vieni kitiems bei stiprinti ne tik aviacijos sektorių, bet ir visos Lietuvos ekonomiką. Tikiu, kad atkaklaus bendro darbo rezultatai ateityje bus dar geresni”, - sako CAVIA valdybos pirmininkė Orijana Mašalė.

Savo gimtadienio proga dėkojame visiems nariams, Litcargus, Kaunas Aircraft Maintenance Services, Šiauliai International Airport, Global Airways, Aircraft Support and Training Europe Ltd., Kauno Kolegijai, Kauno profesinio mokymo centrui, Lietuvos aviacijos muziejui, DAT LT, Orlaivių aptarnavimo agentūrai, Dialogus, Getjet Airlines, Koforma už tai, kad esame bendruomenė, kuri kartu moka ne tik problemas spręsti, bet ir puikiai kartu laiką leisti bei padėti vieni kitiems dalinantis turima patirtimi bei žiniomis.

Dėkojame Susisiekimo ministerijai, Transporto kompetencijų agentūrai, Lietuvos transporto saugos administracijai, ORO navigacijai už realų dialogą.

Ačiū tariame ir kolegoms iš Nacionalinė Aviacijos Asociacija LAVIA ir International Air Transport Association (IATA).

Dėkui Lietuvos verslo konfederacijai ir mūsų teisės profesionalams WALLESS.

Ačiū visiems, kurie kasdieniu darbu kuriate stiprią aviaciją! Norintys drauge švęsti 4-ąjį gimtadienį jau dabar galite kreiptis dėl narystės CAVIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONTAKTAI

Adresas: Konstitucijos pr. 9 - 63, Vilnius 
Įmonės kodas: 305191434
El. Paštas: info@cavia.lt
Telefonas: +370 682 53590
SUSISIEKTI

CAVIA

Civilinės aviacijos asociacija (CAVIA) yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija vienijanti proaktyvius Lietuvos aviacijos pramonės atstovus.
APIE MUS
info@cavia.lt
[wpml_language_selector_widget]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram