March 3, 2022

Kauno technikos profesinio mokymo centras

Šiandien, aviacijos mokslas leidžia kilti aukštai ne tik sėdintiems orlaivyje, tačiau ir besimokantiems, kurių karjeros galimybėms ribų nėra.

Kauno technikos profesinio mokymo centras - inžinerinio profilio mokymo įstaiga, kurioje kiekvienas besimokantis gali įgyti bazines žinias ir žengti pirmuosius žingsnius aviacijos mechaniko karjeroje. Siekiame, kad mūsų absolventai taptų Lietuvos aviacijos dalimi, todėl labai vertiname tai, kad tapome CAVIA nariais, aktyviai jungsimės į asociacijos veiklą bei sieksime kartu išsikeltų tikslų įgyvendinimo. Tikime, kad bendradarbiavimas tarp asociacijos narių: švietimo institucijų ir aviacijos industrijos įmonių, padės sėkmingai plėtoti aviacijos sektorių Lietuvoje, bet ir kelti ateities specialistų kvalifikaciją.  

KONTAKTAI

Adresas: Konstitucijos pr. 9 - 63, Vilnius 
Įmonės kodas: 305191434
El. Paštas: info@cavia.lt
Telefonas: +370 682 53590
SUSISIEKTI

CAVIA

Civilinės aviacijos asociacija (CAVIA) yra pelno nesiekianti visuomeninė organizacija vienijanti proaktyvius Lietuvos aviacijos pramonės atstovus.
APIE MUS
info@cavia.lt
[wpml_language_selector_widget]
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram